زیتون شکسته بخوریم یا غیر شکسته؟
رخلاف باور عامه مردم، روغن زیتون با شکسته شدن و ترک برداشتن میوه آن خارج نمیشود. روغن در صورتی از زیتون خارج میشود که میوه آن کاملا تحت فشار قرار گرفته و له و تفاله شده باشد.
زیتونهای هستهدار یا بدون هستهای که در بازار به صورت شکسته عرضه میشود در مقایسه با انواع شکسته نشده، یک مزیت دارند. برای این که زیتون بهتر تلخیزدایی و شیرین شود پس از شستوشو آن را با ضربه میشکنند تا سود و آب نمک بهتر وارد میوه شود. در این روش، چون آب نمک نفوذ بیشتری در بافت محصول میکند زیتون تا حدودی تخمیر شده و بر خواص تغذیهای آن افزوده میشود.
برخلاف باور عامه مردم، روغن زیتون با شکسته شدن و ترک برداشتن میوه آن خارج نمیشود. روغن در صورتی از زیتون خارج میشود که میوه آن کاملا تحت فشار قرار گرفته و له و تفاله شده باشد.
زیتون فلهای یا کارخانهای؟
زیتونهای فلهای به دلیل این که در سود و آب نمک با غلظت بالا فرآوری میشوند از نظر میکروبی برای سلامت مشکلی ایجاد نمیکنند، اما، چون نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و تاریخ مصرف زیتون فلهای نامعلوم و نامشخص است بهتر است از مصرف این قبیل زیتونها خودداری شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "زیتون شکسته بخوریم یا غیر شکسته؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "زیتون شکسته بخوریم یا غیر شکسته؟"، کلیک کنید.