انتخابات چهاردهم فصلی نوین در روند انتخابات
شهادت آیت الله رئیسی وهمراهانش، اگر چه روند خدمتگزاری دولت سیزدهم را با وقفه مواجه ساخت، اما تلاش سه ساله این دولت الگوی مناسبی را برای یک دولت تراز انقلاب اسلامی ایجاد کرد که تداوم راه و مسیرش مورد تأکید اکثر نامزدهای حاضر در عرصه رقابتها قرار گرفت، به گونهای که هم مطالبات مردم از نامزدها روشن بود و هم نامزدها بر ادامه آن مسیر تأکید کردند.
به گزارش کاماکس، عباس حاجینجاری در سرمقاله جوان نوشت: از صبح روز گذشته که رأیگیری برای انتخاب رئیسجمهور چهاردهم آغاز شد و حتی قبل از حضور مردم در پای صندوقهای رأی، ضد انقلابیون و رسانههای معاند به شکست بزرگ تاریخی خود در تحریم این دوره از انتخابات و ناتوانی در جلوگیری از حضور مردم در پای صندوقهای رأی اعتراف کردند.
بی بیسی شبکه دولتی انگلستان با اذعان به شکست مفتضحانه پروژه تحریم انتخابات چهاردهم، به نقل از کارشناسان این شبکه اعتراف میکند تحریم انتخابات ایران نه تنها موفق نشده، بلکه میزان مشارکت مردم در این انتخابات از گذشته بیشتر خواهد شد.
شبکههای معاند سلطنتطلب نیز در توجیه شکست فراخوانهای خود برای تحریم و جلوگیری از حضور مردم در پای صندوقها رأیدهندگان را از یک سو سرسپردگان نظام اسلامی قلمداد میکند که به هرکسی که اعلام شود رأی میدهند یا کسانی معرفی میکند که از ترس از دست دادن امتیازات اجتماعی پای صندوقهای رأی حاضر میشوند.
اما به رغم اعتراف دشمنان نظام اسلامی به شکست وناامیدی خود در تحریم انتخابات، حضور پر شور مردم در انتخابات چهاردهم را میتوان فصلی نوین در روند انتخابات ورقابت جریانهای سیاسی قلمداد کرده و متفاوت از انتخابات گذشته دانست. دلایل این مدعا را در ابعاد زیر میتوان برشمرد:
۱- شهادت آیت الله رئیسی وهمراهانش، اگر چه روند خدمتگزاری دولت سیزدهم را با وقفه مواجه ساخت، اما تلاش سه ساله این دولت الگوی مناسبی را برای یک دولت تراز انقلاب اسلامی ایجاد کرد که تداوم راه و مسیرش مورد تأکید اکثر نامزدهای حاضر در عرصه رقابتها قرار گرفت، به گونهای که هم مطالبات مردم از نامزدها روشن بود و هم نامزدها بر ادامه آن مسیر تأکید کردند.
۲- تأیید نامزدهای معرفی شده از سوی جریانهای مختلف سیاسی، فرصتی را برای رقابت تنگاتنگ جریانها فراهم کرد و به همین دلیل همه جریانهای مطرح سیاسی ظرفیتهای خود را برای تبلیغ ودعوت به حضور مردم در پای صندوقهای رأی به کار گرفتند و با زمینهسازی خوب صدا وسیما در مناظرهها ومیز گردها، زمینه شناخت بیشتر مردم از نامزدها فراهم شده بود.
۳- آرایش عرصه انتخابات و نامزدها نشان داد که برخلاف ادعای معاندان و بیگانگان عرصه انتخابات ایران از قبل مهندسی شده نیست، چرا که در این عرصه رقابت فشرده میان نامزدهای مرتبط با جریان اصولگرایی بسیار فشردهتر از رقابت سنتی گذشته میان اصولگرایان و اصلاحطلبان بود، به گونهای که حتی تلاشها برای ایجاد اجماع میان نامزدهای جریان اصولگرایی که میتوانست تأثیر مهمی بر نتیجه انتخابات داشته باشد، نیز به نتیجه نرسید و رقابت پرشدت در این حوزه تا انتخابات ادامه یافت.
۴- روشنتر بودن مسیر حرکت آینده کشور مبتنی بر میراث ارزشمند باقیمانده از دولت سیزدهم در کنار ترسیم نقشه راه آینده توسط مقام معظم رهبری، عرصه رقابتها را شفافتر کرده بود.معظم له در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی با تأکید بر اینکه «ملت ایران برای حفظ منافع و تثبیت عمق راهبردی خود در معادلات پیچیده بینالمللی و برای اینکه بتواند ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خود را ظهور و بروز بدهد تا کام کشور شیرین شود و همچنین برای اینکه بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پر کند، به رئیسجمهوری فعال، پر کار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد». در روز عید غدیر نیز توصیه معظم له چینش آینده کابینه و مدیران را مشخص میکرد آنگاه که خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند:با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبسته امریکا باشد و تصور کند که بدون لطف امریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
۵- آنچه این انتخابات را در مقایسه با انتخابات گذشته متفاوت کرده و زمینه حضور همه جریانهای سیاسی کشور در عرصه انتخابات را فراهم و عدول آنها از خط تحریم را در پی داشت این بود که چنانچه نامزدهای خود را در چار چوب اصول و آرمانهای انقلاب تعیین و معرفی کنند وتوصیه مهم معظم له در روز عید غدیر را برای انتخاب همکاران دولت رعایت کنند، انتخابات فرصتی مناسب برای آنها برای تلاش و ایفای نقش مؤثر در مسیر حرکت نظام خواهد بود، چراکه تجربه انتخابات گذشته به آنها نشان داد که نادیده گرفتن این چارچوب نه تنها برای آنها آوردهای نداشته، بلکه عدم رعایت این اصل و به تبع آن تحریم انتخابات از یک سو به انزوای بیشتر خود این جریانات از عرصه سیاسی کشور منجر شده و از سوی دیگر فرصتی را برای دشمنان نظام فراهم میکند تا با اتکا به رویه آنها نظام اسلامی را زیر سؤال برده و برانتخابات در ایران خدشه وارد کنند و سر درگمی وانفعال شبکههای معاند و دشمنان نظام اسلامی در این انتخابات ناشی از این مهم است.
۶- رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان پیش از این در روز عید غدیر بر تحقق ایران قدرتمند از بستر انتخابات تأکید ویادآور شده بودند: قوی بودن ایران فقط به این نیست که انواع و اقسام موشکها را داشته باشیم که الحمدلله داریم، انواع و اقسامش را هم داریم، مفید و باکاربردش را هم داریم؛ اما فقط این نیست. قوی شدن ابعاد گوناگونی دارد؛ ابعاد علمی دارد، ابعاد فرهنگی دارد، ابعاد اقتصادی دارد؛ یکی از ابعادش همین بعد حضور در میدان سیاست و میدان انتخابات است؛ این هم نشانه قوت است. پس هر کسی که علاقهمند به ایران قوی است، بایستی در این انتخابات شرکت کند. هر کسی معتقد به لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی است، بایستی به صورت مضاعف به این اهتمام داشته باشد.
پایان خبر کاماکس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "انتخابات چهاردهم فصلی نوین در روند انتخابات" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "انتخابات چهاردهم فصلی نوین در روند انتخابات"، کلیک کنید.