چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید

چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید

آفتاب نیوز :

گلبن سهراب اظهارکرد: بهترین روش لاغری استفاده از تمام گروه های غذایی شامل نان، غلات، سبزیجات، میوه ها، لبنیات، گوشت قرمز و سفیده و تخم مرغ است.

وی با اشاره به این که استفاده از پروتیین های گیاهی به دلیل دارا بودن فیبر بالا می تواند به میزان قابل توجهی در سلامت و کاهش اشتها اثرگذار باشد افزود: حبوبات فیبر بالایی دارند و در مقابل منبع مناسبی از پروتیین ها نیز به حساب می آیند.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: گنجاندن مقادیر مشخصی از پروتیین گیاهی، میوه و سبزیجات و غلات سبوس دار در سبد غذایی می تواند گزینه مناسبی برای اصلاح سبک زندگی و رسیدن به وزن ایده آل باشد.

به گفته وی حبوبات به ما کمک می کنند تا احساس سیری بیشتری داشته باشیم، بنابراین رژیم هایی که پروتیین و فیبر بالایی دارند انتخاب های مناسبی برای کمک به حفظ سلامتی و کاهش وزن هستند.

دکتر گلبن سهراب استفاده از منابع غنی از فیبر در برنامه غذایی را مورد تاکید قرار دادو گفت: باید سعی کنیم سهم این گروه از مواد غذایی را بیشتر در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر این که در بسیاری از مواقع ممکن است بدن ما حس سیری و گرسنگی را اشتباه کند گفت: خوردن مایعاتی که حاوی کالری نیستند خیلی به ما کمک می کند تا در طول روز و برنامه غذایی به مقدار کمتری در برنامه کاهش وزن احساس گرسنگی کنیم.

عضو هییت علمی دانشگاه ادامه داد: باید بطری آب همراه داشته باشید توصیه می شود به آن مقداری تخم شربتی و یا دانه های چیا را اضافه کرده تا همراه استفاده از مایعات، فیبر های مفید نیز وارد بدن شوند.

وی ادامه داد: سعی کنید به آب شکر مواد شیرین کننده اضافه نکنید و یا ازعرقیات گیاهی همانند بیدمشک و یا از بهار نارنج که به بهبود طعم آب کمک می کنند استفاده کنید.

دکتر گلبن سهراب در ادامه با بیان این که بسیاری از افراد عادت غذایی همچون ریزه خواری و یا استفاده از تنقلات در روز را دارند عنوان کرد: بهتر است این افراد دمنوش های گیاهی حاوی آنتی اکسیدان و تنقلات سالم مثل توت خشک، خرما و یا کشمش را به برنامه غذایی خود وارد کنند.

به گفته این عضو هییت علمی دانشگاه استفاده از مواد غذایی جامد می تواند به میزان قابل توجهی در احساس سیری نقش داشته باشد بنابراین بهتر است به جای مصرف نوشیدنی های پرکالری و شیرین از خوراکی های جامد سالم همانند سیب و یا هویچ و یا حتی کمی نان سبوس دار برای رفع گرسنگی استفاده کنید.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بخش دیگری از این گفتگو کاهش وزن تدریجی را بهترین نوع رژیم لاغری و سبک زندگی سالم دانست و افزود: بسیاری از افراد مبتلا به اضافه وزن و یا درجاتی از چاقی، بدون این که توجه کنند که حجم بالای توده بدنی در چه بازه زمانی ایجاد شده، سعی دارند خیلی سریع به وزن ایده آل برسند، توصیه متخصصان مبنی بر این اصل قرار دارد که دربازه زمانی کوتاه اقدام به کاهش وزن نکنید چرا که بدن انسان از ترکیبی از استخوان، عضله و بافت چربی تشکیل شده و نکته ای که باید در رژیم کاهش وزن مد نظر باشد کاهش بافت های چربی اضافه است.

وی با بیان این که چربی را نمی توان با سرعت بالا از بین برد گفت: هفته ای یک کیلو کاهش وزن تا رسیدن به حد مطلوب برای افراد دارای اضافه وزن توصیه می شود.

دکتر گلبن سهراب هشدار داد: کاهش وزن سریع خطرناک و نشانه از بین رفتن بافت عضله و یا آب بدن است بنابراین هرگز برای رسیدن به وزن ایده آل نباید از رژیم های سفت و سخت و سریع استفاده کنیم.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید"، کلیک کنید.