استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

در گزارش کاماکس بخوانید؛

استارت‌آپ‌ها 6 برنامه‌ نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

فناوران و نوآوران دانشگاهی 6 ایده استارت آپی در حوزه های مختلف مرتبط با انتخابات رو کردند که مزایایی ازجمله ارتباط با نامزدها، حذف تقلب در آرا، کاهش هزینه های انتخاباتی و … دارد.

خبرگزاری علم و فناوری کاماکس؛ دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران (واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت)، نخستین رویداد استارت آپی انتخابات کشور را با هدف ارتقای کیفیت و کاهش هزینه های برگزاری انتخابات برگزار کرد. این رویداد با حضور دبیر ستاد انتخابات وزارت کشور و رییس واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسیولان این حوزه در سالن اجتماعات فرهنگسرای بعثت شهرداری صفادشت برگزار شد.

در این رویداد که با همکاری دانشگاه آزاد واحد شهرقدس، بخشداری صفادشت و اداره کل انتخابات وزارت کشور برگزار شد از 6 ایده برتر استارت آپی که در حوزه های مختلف مرتبط با انتخابات ارایه شده بودند، تجلیل شد.

استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

این ایده ها شامل راهکار های خلّاقانه برای معرفی نامزدها، تبلیغات انتخاباتی، پشتیبانی از روند انتخابات، بازاریابی سیاسی، نظرسنجی، تحلیل رسانه و انتشار اخبار انتخابات بود.

حامد افشاری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت در حاشیه این برنامه بر لزوم ارتباط فناوری و انتخابات تاکید کرد و گفت: گره خوردن رویداد های فناورانه با حاکمیت می تواند در حوزه انتخابات گفتمان ساز باشد و طرحی نو در برگزاری انتخابات های پیش رو ترسیم کند.

افشاری، این اپلیکیشن ها(برنامه های کاربردی) را به عنوان نمونه های خلاقانه و نوآورانه در حوزه انتخابات برشمرد و هدف این رویداد فناورانه را کاربرد تکنولوژی و نرم افزار در راستای شفافیت و سهولت فرآیند انتخابات بیان کرد.

خبرنگار کاماکس در این گزارش به بررسی این برنامه های کاربردی ارایه شده تویط 6 استارت آپ پرداخته است که در ادامه پی می گیریم.

در کوتاه ترین زمان نزدیک ترین شعبه اخذ رای را پیدا کنید

اپلیکیشن(برنامه) نخست که توسط مجید قاسمی عضو هییت علمی دانشگاه آزاد واحد صفادشت و آیدین رضایی طراحی شده است به شرکت کنندگان در انتخابات کمک می کند که در کوتاه ترین زمان ممکن نزدیک ترین شعبه اخذ رای را پیدا کرده و در انتخابات شرکت کنند.

استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

این برنامه کاربردی لیست نامزدهای حوزه انتخابی را قبل از مراجعه در اختیار شهروندان قرار می دهد و آگاهی از جمعیت شرکت کنندگان در حوزه انتخاباتی را امکان پذیر می سازد.

برنامه ای که هزینه های تبلیغاتی انتخابات را کاهش می دهد

برنامه کاربردی دوم با کارکرد تبلیغاتی و اطلاع رسانی برای نامزدهای انتخابات توسط محمد فرشاد از شرکت پیشگامان مشهد ارایه شد. این اپلیکیشن با طراحی ساده و کاربردی، اهداف و برنامه های نامزد انتخاباتی را به راحتی و به سرعت به اطلاع شرکت کنندگان می رساند و هزینه های تبلیغاتی را کاهش می دهد.

این برنامه علاوه بر کاربرد در زمان انتخابات، قابلیت اطلاع رسانی و ارتباط بعد از پیروزی در انتخابات را نیز دارد و می تواند نقش یک رسانه ارتباطی را با مردم داشته باشد.

مدیریت اعضای شعب اخذ رای

(اپلیکیشن) برنامه کاربردی سوم به عنوان سامانه مدیریت اعضای شعب اخذ رای توسط محمدحسن بختیاری فر از شرکت به اندیشان کسب و کار هوشمند، طراحی و پیاده سازی شد.

این سامانه یکی از مشکلات برگزارکنندگان انتخابات در ادوار گذشته را حل می کند که شناسایی و سازماندهی افراد به عنوان اعضای شعب اخذ رای بوده است. این سامانه امکان ثبت نام آنلاین افراد علاقه مند به مشارکت در برگزاری انتخابات، سازماندهی و چینش افراد منتخب در شعب بر اساس محل سکونت، تحصیلات، سوابق اجرایی قبلی و …، مشاهده شعب پر و خالی روی نقشه، ثبت تایید اولیه، حضور در دوره، دریافت حکم، حضور در شعبه و دریافت تقدیرنامه برای افراد و گزارش ساز پیشرفته برای دریافت گزارش های مدنظر از افراد و شعب مورد نظر را فراهم می کند.

رای گیری با بلاک چین

اپلیکیشن چهارم توسط شرکت فناوران اطلاعات و ارتباطات پیشروآساک معرفی شد. بهنام هادی و حجت حاتمی شاه از ارایه دهندگان این طرح، رای گیری با بلاک چین را شیوه متناسب برای انتخابات مردمی معرفی و بیان کردند که بلاک چین ها نوع جدیدی از پایگاه داده مشترک هستند و در چندین رایانه که از طریق یک شبکه همتا به همتا به هم مرتبط شده اند به اشتراک گذاشته می شوند؛ بنابراین درحالی که یک پایگاه داده معمولی در یک مکان ذخیره می شود، بلاک چین ها در مکان های زیادی در سراسر جهان ذخیره می شوند که باعث غیرمتمرکز شدن آنها می شود.

استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

مزیت تمرکززدایی این شیوه آن است که هیچ شخص یا گروهی نمی تواند قبل از اینکه همه اعضا به اجماع برسند، چیزی در بلاکچین قرار دهد. هر اطلاعاتی که در یک بلاک چین ذخیره می شود، تغییرناپذیر است، به این معنی که هیچ کس نمی تواند در هیچ زمانی آن را تغییر دهد.

 رای گیری در بستر بلاکچین مزایایی ازجمله رای گیری آسان و سریع از هرکجا، از بین بردن امکان تقلب در آرا، افزایش مشاوره ها و نظرسنجی های عمومی و کاهش هزینه های انتخابات را دارد.

معایب رای گیری بلاک چین هم شامل؛ نگرانی در مورد حریم خصوصی رای دهندگان، صد درصد ضد هک نبودن بلاک چین ها، اثبات هویت رای دهندگان به بلاکچین و دسترسی کمتر افراد کم برخوردار است.

شرکت کنندگان با نامزد انتخابات ارتباط برقرار کنند

اپلیکیشن پنجم توسط منوچهر بسحاق از شرکت مکیتس معرفی شد. وی بیان کرد که در انتخابات، رای دهندگان انتظار دارند نامزدها به زبان و سبک امروز با آنها ارتباط برقرار و از رسانه های دیجیتال به طور موثر استفاده کنند.

بسحاق به کاماکس گفت: این شرکت برای جذب حمایت رای دهندگان از نرم افزار مدیریت روابط ستاد انتخاباتی CRM استفاده می کند که به او امکان می دهد با شرکت کنندگان در تماس باشد، نیاز ها و نظرات آنها را شناسایی و پیام های مناسب و متناسب با جمعیت هدف ارسال کند.

مکتیس وب سایتی جامع برای معرفی برنامه ها و فعالیت های خود طراحی و پیاده سازی کرده است که بر اساس الزامات حوزه انتخابیه تهران ساخته شده است. این وب سایت به شرکت کنندگان امکان می دهد با راحتی اطلاعات در مورد نامزد، برنامه ها، رویداد ها و اخبار مربوط به انتخابات را مشاهده و با نامزد ارتباط برقرار کنند.

پروژه ای نوآورانه و پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات

سامانه برخط انتخابات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی فارس اپلیکیشن ششم را در این رویداد ارایه کرد.

علیرضا غلامی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی فارس با همکاری اداره فناوری و اطلاعات این دانشگاه، یک سامانه برخط انتخابات را طراحی و به اجرا رسانده است که قابلیت برگزاری انتخابات به صورت محلی، شهری، استانی و کشوری را دارد.

استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند

این سامانه با تعریف یک انتخابات، محدوده جغرافیایی مشخصی را تعیین می کند که فقط افراد همان منطقه می توانند در رای گیری شرکت کنند. این عمل با تعریف کد پستی به عنوان یکی از کد های شناسایی شخص شرکت کننده در رای گیری امکان پذیر است.

اصالت سنجی نامزدها با استفاده از کد ملی، شماره تلفن، کد پستی و هر شماره دیگری که متعلق به شخص نامزد است، می تواند انجام شود و پس از اصالت سنجی کد انتخاباتی به شخص تعلق می گیرد.

امکان تبلیغ و معرفی نامزد در فضایی که سامانه در اختیار شخص قرار داده می شود، وجود دارد. هر کد ملی فقط یکبار می تواند در رای گیری شرکت کند. ارایه دهندگان اظهار کردند که این سامانه برخط انتخابات یک پروژه نوآورانه و پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات است که می تواند به افزایش شفافیت، امنیت و مشارکت مردمی در انتخابات کمک کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استارت آپ ها 6 برنامه نوآورانه و کاربردی در انتخابات رو کردند"، کلیک کنید.